Főoldal Prológus Részek Kritikák Díjak Játék Blogjaim

2014. augusztus 4., hétfő

Játék

Nemrég egy kedves blogger, Noncsi meghívott egy játékra, amiben le kell írnom a Top 5 kedvenc női szereplőmet könyvből vagy filmből. Íme, a kedvenceim:


5. Egyszer olvastam egy Jókai Mór könyvet: Erdély aranykora és miután elolvastam pár tíz oldal tájleírást, az egyik szereplő nagyon megfogott. Azraele, a szultán kedvenc háremhölgye. Valahogy nagyon titokzatos és szenvedélyes a kisugárzása.


4. A másik könyv, mely elolvasása után a főszereplőt szerettem meg benne, nem más, mint Kertész Erzsébettől a Teleki Blanka. Megtetszett a hősnő meg nem szűnő kitartása, segítőkészsége, optimizmusa.

3. Most jöjjön egy film: A Szerelmes Shakespeare. Ebben a filmben Shakespeare, maga fogott meg, amihez (nagy részben) a kinézete is hozzásegített. Ezen kívül tetszett a hirtelen természete is.

2. Deborah Harkness: A boszorkányok elveszett könyve-ből Matthew,  a vámpír erős, védelmező ösztöne és gyors hangulatváltásai.

1. Oké, ez is ugyanaz a könyv: Deborah Harkness-tól A boszorkányok elveszett könyve. Innen nagyon megtetszett Diana, a különlegesség példája és a bátorsága, kitartása.

Akiknek továbbküldöm:
http://thepokerfacesdaughter.blogspot.hu/
http://alarc01.blogspot.hu/
http://faithandmelissa.blogspot.hu/
http://kyna-reth.blogspot.hu/
http://theworldmission.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése